Bon en Bourbonnais

zaterdag, februari 24, 2007

februari 2007

Teleurstellend!

Nadat er donderdag 22 februari nog steeds geen post op de deurmat lag, maar weer eens contact opgenomen.
Onze adviseurs roken ook onraad en hadden mw. de verkoopster zèlf maar gebeld, haar telefonisch in gebreke gesteld en haar geadviseerd ten spoedigste contact op te nemen met haar adviseur, mocht het haar nu nòg niet duidelijk zijn wat te doen!! .............ppppppppffffffffff......!!

Toen de notaris in Frankrijk gebeld, daar te horen gekregen dat de 2 clercs die het dossier onder handen hebben deze week vrij zijn en nog nul hebben gedaan!!!...GGGGGRRRRR #*&%@*!!!!!
Dus dat was wachten op post die nooit zou komen, de aangetekende stukken zijn nooit verzonden! De notaris zelf gaat de nieuwe capricornes-onderzoek aansturen, hopen er het beste van.....

Om het maar plat te zeggen.....je broek zakt ervan af.... zoveel knulligheid....!!!

Er is gezegd wat er gezegd moest worden, nu maar weer afwachten of het tot enig resultaat zal leiden.

Om de datum van 8 maart te kunnen realiseren, moeten wij woensdag a.s.(1 week voor 8/3) de décompte( laatste afrekening van de fr. notaris) in huis hebben.
Wij zijn somber en zien aankomen dat ook deze datum weer niet gaat lukken...... omdat
1) het capricorne onderzoek nooit zo snel afgerond kan zijn. 2) wij betwijfelen of uit Belgie de voorwaarden worden geaccepteerd en daarop adequaat zal worden gereageerd.

Het ziet er dus niet best uit.....
Alvast maar een oproep geplaatst voor een huurwoning op de site van- hart van frankrijk-.
We moeten wat, kunnen nu toch niet veel langer bij onze kinderen op de lip blijven zitten. Het duurt allemaal veeeeeeeel te lang! We moeten nu ècht verhuizen, de kinderen hebben ook recht op hun eigen leven en wij verlangen ook erg naar een eigen plek!

Labels: