Bon en Bourbonnais

zondag, juni 24, 2007

Labels: ,

2 Comments:

Blogger Fred en Ineke said...

Hallo Annemieke en André!

Gefeliciteerd, wat een schitterende onderneming. Spannend! Altijd gedacht dat dit soort situaties alleen op televisie te zien was. Kregen jullie kaartje via omweg. Zijn ook verhuisd, in Kolhorn. Wonen nu op Westfriesedijk 98 1767CT.
Heerlijk vrijstaand met grote tuin aan het water. Altijd vakantie . . . ., buiten de dagen dat we moeten werken.
Kinderen zijn ok! Imène (20) nu bij ons. Werkt in Tuitjenhorn tot oktober. Gaat dan haar studie oppakken. Heeft jaar in Engeland gewerkt. Azzedine groeit, en groeit maar door. Is nu 14. Komt volgende week.
We wensen jullie veel succes! Hebben onze vakantiedagen al opgesoupeerd, maar . . . . je weet maar nooit.
Blijven jullie volgen via Blog.
Heel veel hartelijk groeten,
Fred en Ineke de Haas

7:57 a.m.  
Blogger Ilja said...

Eindelijk... daar is ie dan, jullie verhuiskaart! Het adres op de kerstkaart deed het nl. niet. Telkens opnieuw proberen, maar helaas. Dus de verhuiskaart afwachten om te kunnen zien wat voor spannends jullie allemaal in Frankrijk gaan doen.

Zo te lezen heeft het nogal wat voet in de aarde gehad, maar Wat een schitterend huis hebben jullie gekocht zeg, fantastisch! En wat een mooie omgeving...

Hier in Hoorn/Wognum alles goed. Met de poesjes en Ariba gaat ook alles naar wens. Ariba staat nog steeds met z'n 'good old friend' Pretnes op de Oosteinderweg te genieten van z'n oude dag.

Uiteraard zal ik jullie verhalen natuurlijk blijven volgen via dit Blog en wens jullie al het geluk, succes heel veel plezier toe met deze uitdaging.

p.s. De Oosteinder weg 58 staat trouwens weer Te Koop!

Groetjes van Ilja

9:31 a.m.  

Een reactie posten

<< Home